IBAN: RO 07 RZBR 0000 0600 1949 6491

Ne poți ajuta. Redirecționează 20% din impozitul pe profitul firmei tale!
Nu ai profit? Tot ne poți ajuta.
Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături.

 

 

Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit și ne vei ajuta să ajutăm!
DESCARCĂ Formularul 230 dacă în 2017 ai avut venituri din salarii sau din pensii sau Formularul 200 dacă în 2017 ai realizat venituri și/sau din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii).

 

COMPLETEAZĂ formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat.

TRIMITE formularul la Adiministratia Financiară (ANAF) de care aparții până în luna mai a fiecărui an în curs sau prin poștă cu scrisoare recomandată sau poți trimite/lăsa formularul completat la sediul Fundației YOUR SMILE.

Dacă vrei să ne ajuți mai mult, îți poți convinge apropiații, prietenii si colegii să ți se alăture. Fiecare ajutor contează! Adună cât mai multe formulare și scrie-ne la office@fundatiayoursmile.ro sau sună-ne să le luăm noi de la tine.

Toate donațiile vor fi folosite cu responsabilitate, așa cum ați face-o și dumneavoastră. Vă mulțumim că ne sunteți alături pentru a oferii zâmbete pe chipurile copiilor.

 

Descarcă formularele de mai jos:


Formularul 230 daca in 2017 ai avut venituri din salarii sau din pensii

Formularul 200 daca in 2017 ai realizat venituri si/sau din activitati independente(profesii libere, drepturi de proprietate intelectuala, chirii)